top of page

A legszebb tánc


Fotó: youtube

A táncban mindig a Férfi vezet. Ő teszi meg az első lépést. A Nő pedig elfogadja és követi.

Mert, ha a Nő táncolni akar egy Férfival, követni fogja és hagyja magát vezetni.

A jó táncos tudja hogy vezessen, mert egy gyönyörű tánchoz elengedhetetlen, hogy partnere rábízza magát. Ezért a Férfinak éreztetnie kell a Nővel, hogy feltétel nélkül bízhat benne.

Az igazi tánc nem csupán a lépések ismerete és egymásutánja. Sokkal inkább lelkek finom összesimulása, kezek, combok és testek csodálatos érintkezése a zene ritmusára, mikor a két különálló fél egységgé válik egy varázslatos pillanatban.

A Férfi tudja, ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a tánc, meg kell ismernie partnerét.

Ezért is forgatja, hogy minden oldaláról lássa, mert csak így ismerheti meg igazán.

Ha tetszik, amit lát, sokáig akar majd táncolni az izgalmas Nővel.

Jó, ha a Férfi tapasztalt táncos. Amikor találkozik a megfelelő Nővel, minden addig megszerzett ismeretét felhasználva szívével – lelkével, gyönyörrel vezeti majd.

Így lesz a táncuk lélegzetelállítóan szép, remegőn dobbanó lüktetés.

A Nő, aki kitűnő táncos, a megfelelő Férfira vár, akinek megmutathatja fantasztikus tánctudását, s akivel teljességgel megélheti lelkének különleges, finoman áramló rezgéseit.

Ezért várja annyira a Férfit, aki végre igazi partnere lesz, aki odafigyel rá és meg akarja őt ismerni. Akit érdekelnek végtelenül érzékeny és túláradóan szenvedélyes mozdulatai, legbensőbb világának ezernyi egyéni színe, testének átható lüktetése, s aki szívének minden dobbanását a karjaiban tartva akarja hallani. A Férfit, aki őt csodálattal és örömmel fogadja, odaadással viszonozza figyelmét és aki lázadó, tomboló énjét is szereti és tudja kezelni, de legfőképp vele és csak vele akar táncolni.

Mert a Nőnek szüksége van a táncra. Felemelő, egyenrangú, odaadó, szenvedélyes táncra, ami extatikus és eufórikus. Amelyben partnere által fedezheti fel önmagát, lelkének örömteli és fájó, rejtett mélységeit. Mert a Nő boldogan, felszabadultan és önfeledten akar táncolni. Szabadon. A megfelelő Férfival…

Legkedveltebbek
Legújabb Bejegyzések
Blog Arhívum
Címkefelhő
Még nincsenek címkék.
Kövess engem itt...

ha tetszik az oldal, köszönet a like-ért

  • Facebook Basic Square
bottom of page